Artikel archief
Nu een buitenlands recept uit Zwitserland
24-10-2014 12:42
Nu een nieuw recept van een zachte cakerol gevuld met een luchtige bessenkwark, rode bessen en blauwe bessen.
Nu een buitenlands recept uit Zwitserland
24-10-2014 12:17
Zachte cakerol gevuld met een luchtige bessenkwark, rode bessen en blauwe bessen
Elektrische oven: 200°C
· Heteluchtoven: 180°C
· Baktijd: 12 - 14 Min.
Voor de cake:
Knip een stuk bakpapier van...
Chocolade muffins
03-10-2014 12:41
Nu een nieuw recept van .... Chocolade muffins
Chocolade Muffins
03-10-2014 12:38
CHOCOLADE MUFFINS
INGREDIËNTEN
· 225 gram bloem
· 1 zakje bakpoeder
· 125 gram...
Kiptaart
26-09-2014 12:37
Kiptaart
Voorbereiding
-verwarm de oven voor op 200 graden.
- vet de bakvorm in.
- laat het bladerdeeg ontdooien.
- snijdt de kip en alle groente in stukjes
Bereidingswijze
- Bak de kip gaar
- voeg ui toe, bak glazig
- voeg paprika, champignon en knoflook toe en bak deze...
Stroopwafelcheesecake en slagroomtaart
26-09-2014 12:32
Vandaag een nieuwe stroopwafelcheescake, vorige week een slagroomtaart
Stroopwafel cheescake
26-09-2014 12:06
Stroopwafel cheescake
Ingrediënten
18 stroopwafels
paar mini stroopwafels voor decoratie
500 ml slagroom
2 zakjes vanillesuiker
2 zakje klop fix
75 gr nogatine stukjes
600 gr Monchou roomkaas
2 eetl suiker
1 vanillestokje
Boter om in te...
Aardbeientompouce
19-09-2014 12:36
Aardbeien tompouce recept
· 40min
Een eenvoudig te maken dubbellaagse tompoes met verse aardbeien, een heerlijke variatie op de 'gewone' tompoes. Gemakkelijk door gebruik van bladerdeeg en instant banketbakkersroom, maar...
Vanaf vandaag weer iets nieuws....... een slagroomgebakje
19-09-2014 12:13
Dit slagroomtaartje kun je zelf maken. Zie hieronder voor het recept.
Ingrediënten
100 GRAM SUIKER
60 GRAM BOTER
6 EIWITTEN
6 EIDOOIERS
50 GRAM BLOEM
BOTER OM IN TE VETTEN
BLOEM OM TE BESTROOIEN
200 GRAM KROKANT
750 MILILITER SLAGROOM
1 FLINKE EETLEPEL...
Nieuw gebakje
12-09-2014 12:25
Vanaf vandaag is er een nieuw gebakje te zien in de winkel.
Onderdelen 1 - 10 van 13